Geef horecaruimtes een boost met de Sikkens Kleur van het Jaar

Als horecaondernemers klanten willen trekken met een aantrekkelijke omgeving, dienen ze warme, uitnodigende ruimtes te creëren waar mensen graag samenkomen om te ontspannen.

De vrolijke kleuren van het Buzz-palet, die zijn geïnspireerd op de levendige biodiversiteit van een veld vol wilde bloemen, zijn perfect geschikt om een ruimte meer warmte en energie te geven. In combinatie met de Sikkens Kleur van het jaar, Wild WonderTM, kan met deze kleuren de ideale omgeving worden gecreëerd voor mensen om met elkaar in contact te komen en samen te werken.

Een vrolijke, harmonieuze ruimte

De warme, vrolijke roze tinten in ons Buzz-palet helpen bij het creëren van een positief en blij gevoel. Door deze tinten te combineren met zachte, neutrale kleuren, zoals de Sikkens Kleur van het jaar, Wild WonderTM, kan er een harmonieuze omgeving worden gecreëerd waar mensen graag samenkomen.

Ruimte om te ontspannen

De zeekustkleuren in het Flow-palet zijn geïnspireerd op getijden, golven en het natuurlijke ritme van de aarde, kunnen hotelkamers nieuw leven inblazen. Terwijl de licht- en donkerblauwe muur helpen om het schema in evenwicht te brengen voor een ontspannen en comfortabel gevoel.

 

Bron: Sikkens

Informatie @ Advies: Partners at Home

IMG_2993 IMG_2993
IMG_2994 IMG_2994
IMG_2995 IMG_2995