De Sikkens Kleur van het Jaar-“Wild Wonder”. 

Een uitnodigende kantoorruimte

’Biophilic design’ is een manier van ontwerpen waarbij de natuur wordt geïntegreerd in de gebouwde omgeving om ruimtes te creëren waarin mensen zich kunnen ontspannen en zich verbonden voelen met de buitenwereld. De kleuren in het Lush-palet, die zijn geïnspireerd op tinten die je vindt in bossen, tuinen en parken, kunnen hierbij helpen. Hier zorgen de subtiel zachtgroen geverfde muren in combinatie met de kleur Wild WonderTM voor een prettige en rustgevende sfeer, terwijl de inrichting helpt om het comfort en de vertrouwdheid van het thuiswerken over te brengen naar een vergaderruimte op kantoor.

Zorgen voor comfort in een open kantoorruimte

De Lush-kleuren die in deze open kantoorruimte worden gebruikt, vormen het perfecte natuurlijke tegenwicht tegen alle technologie die hier aanwezig is, waardoor de ruimte gezelliger en toegankelijker aanvoelt. Een muur geschilderd in een donkere paddenstoelenkleur zorgt voor warmte en bakent het bureaugebied af, terwijl de aangrenzende en tegenoverliggende muren in deze ruimte, die zijn geschilderd in verschillende tinten groen en Wild WonderTM, zorgen voor een gevoel van natuurlijke rijkheid en creativiteit.

Een inspirerend kantoorgebouw

Buitenmuren en ramen geschilderd in kleuren uit het Raw-palet zorgen ervoor dat dit gebouw prettig solide en inspirerend aanvoelt. De mix van zachte, warme tinten creëert een subtiel contrast, waarmee de unieke kenmerken van het gebouw worden benadrukt en tegelijkertijd het natuurlijke licht wordt weerkaatst.

 

Bron: Sikkens

Inspiratie & Advies: Partners at Home

image0 image0
image1 image1
image3 image3