“Enjoy ultimate luxury and comfort”

Een extreem weelderige tapijtcollectie, de ultra hoogpolige Beverly! Deze meest luxueuze Interfloor kwaliteit is vervaardigd van 100% hoogwaardig Ultra Soft Opal polyamide garen en heeft een poolgewicht van maar liefst 2500 gram per m2!

De hoogpolige 2-draads getwijnde garens zijn ragfijn en hebben een hoogte van maar liefst 10mm waardoor een bijzonder levendige structuur met bijzondere schaduwwerkingen ontstaat. Het ultiem zachte Gentle Touch Yarn zorgen voor behaaglijk woongenot en een ultiem comfortabele vloerbedekking.

De Imprel Opal Soft@home garens zijn perfect vuil- en vlek bestendig, permanent antistatisch en kleurvast waardoor u lang van het comfort van dit duurzame tapijt zult kunnen genieten. De gesneden pool draagt daarnaast effectief bij aan de demping van geluid met zijn contactgeluidsisolatie van maar liefst 28 decibel. Hierdoor vermindert het contactgeluid aanzienlijk en verbeterd de akoestiek in de ruimte structureel.

De akoestiek van een gehorig of minimalistisch interieur kan alleen al door het toepassen van een karpet van Beverly uitermate verbeteren.

 

 

Bron: Interfloor

 

Inspiratie & Advies:

 

beverly1 beverly1
beverly2 beverly2
045_Interfloor-Beverly_733_loungehoek 045_Interfloor-Beverly_733_loungehoek
beverl3 beverl3
beverly4 beverly4