Grote collectie terrasoverkappingen bij Noord-West Interieurs

Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. U kunt extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar. Haal het comfort van binnen naar buiten en laat u verrassen door de vele voordelen van een terrasoverkapping van Noord-West Interieurs!

Maatwerk

De terrasoverkappingen van Noord-West Interieurs worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw terrasoverkapping precies in uw persoonlijke situatie. De overkappingen zijn uit te breiden met luxe opties zoals sfeervolle verlichting, extra zonwering of glaswanden. 

De collectie terrasoverkappingen van Noord-West Interieurs uit de collectie van Verano® bestaat uit vier unieke typen. De Iseo is eenvoudig en zeer prijsgunstig, de Garda is uitermate geschikt voor alle uitbreidingsopties, de Riva biedt extra luxe en de Purbeck heeft een aantrekkelijk Victoriaans design. Ook heeft Noord-West Interieurs het merk Deponti in de collectie.

Verrassende voordelen met een terrasoverkapping van Noord-West Interieurs

Haal het comfort van binnen naar buiten! Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. U kunt extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar.

Luxe uitbreidingsopties

Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met luxe opties: sfeervolle verlichting in uw terrasoverkapping, extra zonwering of glaswanden. Het is mogelijk om de Verano® Ritzscreen® toe te passen in uw terrasoverkapping voor een extra winddichte oplossing. Noord-West Interieurs kan u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw terrasoverkapping.

 

De specialisten van Noord-West willen u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw terrasoverkapping. 

DepontiOverkapping1-Nebbiolo (6) DepontiOverkapping1-Nebbiolo (6)
Deponti kopie Deponti kopie
Deponti Fiano (20) Deponti Fiano (20)
Deponti Giallo (9) Deponti Giallo (9)