Spelen met het licht

Ontdek de romantiek van JASNO shutters

Speel met licht. Laat je huis stralen met JASNO raambekleding. Shutters zijn luiken met regelbare lamellen, blinds zijn jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Onze shutters, verticale lamellen, vouwgordijnen en jaloezieën maken daarbij het verschil.

Het juiste advies voor iedere ruimte

Bij Noord=West Interieurs  hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om de woon- of slaapkamer, of de kleinste ruimtes van het huis. Wij bieden voor iedere ruimte een passende oplossing.

Shutters in de serre

Shutters zijn een mooi en uiterst praktisch alternatief voor gordijnen. Verstel de lamellen van JASNO shutters in iedere stand die je wilt. Zo kun je optimaal de lichtinval instellen in je serre. JASNO shutters met een tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met de lichtinval doordat de bovenste en onderste helft van het shutterpaneel apart van elkaar te bedienen zijn. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen dicht tegen schitteringen en de bovenste open voor extra licht.

Ook shutters voor het serredak

Als je kiest voor shutters in de serre, vergeet dan het schuine glazen serredak niet! Dankzij ingenieus maatwerk kunnen we JASNO Primewood shutters voor het schuine dak plaatsen. Zo kun je optimaal genieten van de lichtinval in deze extra ruimte van het huis. Je kunt de shutter lamellen met een telescopische stok bedienen als de shutter hoog gemonteerd is. De Primewood shutter panelen voorzien we bij dakramen van een speciaal frame en een zogeheten jachtsluiting zodat de shutters goed sluiten.

 

Bron: Jasno

 

Inspiratie & Advies

 

 

Shuters vtwonen WVOJH S11 - Zwolle (2) Shuters vtwonen WVOJH S11 - Zwolle (2)
Shutters vtwonen WVOJH S11 - Osdorp (2) Shutters vtwonen WVOJH S11 - Osdorp (2)
Shutters slaapkamer (1) Shutters slaapkamer (1)
JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen(3)-2 JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen(3)-2
JASNO Shutters & Blinds (3) JASNO Shutters & Blinds (3)
JASNO shutters (189) JASNO shutters (189)
Shutters slaapkamer (1) Shutters slaapkamer (1)
JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen Den Haag (3) JASNO shutters - vtwonen verbouwen of verhuizen Den Haag (3)