Met een terrasoverkapping van Noord-West Interieurs bent u alle weersomstandigheden de baas.

Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. U kunt extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar. Haal het comfort van binnen naar buiten en laat u verrassen door de vele voordelen van een terrasoverkapping van Noord-West Interieurs!

Verrassende voordelen met een terrasoverkapping van Noord-West Interieurs

Haal het comfort van binnen naar buiten! Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. U kunt extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar.

Luxe uitbreidingsopties

Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met luxe opties: sfeervolle verlichting in uw terrasoverkapping, extra zonwering of glaswanden. Het is mogelijk om de Verano® Ritzscreen® toe te passen in uw terrasoverkapping voor een extra winddichte oplossing. Noord-West Interieurs kan u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw terrasoverkapping.

Deponti kopie Deponti kopie
DepontiOverkapping1-Nebbiolo (6) DepontiOverkapping1-Nebbiolo (6)
Deponti Fiano (20) Deponti Fiano (20)
foto-1-Z-en-R foto-1-Z-en-R