Met buitenzonwering van Noord-West Interieurs ben je de warmte de baas

Knikarmscherm IPANEMA V280 GRATIS MOTOR t.w.v. €287,-*

Knikarmscherm

Knikarmschermen, ook wel terras- of zonneschermen genoemd, zijn bedoeld om de zon uit huis te weren en het terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt als een verlengstuk van de woning. Een zonnescherm zorgt naast schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in uw woning, in de zomer blijft het heerlijk koel en bespaart u energie! Kortom: een zonnescherm is een aanwinst voor zowel uw huis als uw tuin!

Knikarmscherm IPANEMA V280 GRATIS MOTOR t.w.v. €287,-*

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting tegen regen en/of zon. U kunt extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot laat in het najaar. Haal het comfort van binnen naar buiten en laat u verrassen door de vele voordelen van een terrasoverkapping van Noord-West Interieurs!

Screens

Screens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlak hangende zonwerende stof. Deze zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De stabiele techniek maakt de screens extra windvast. De vlakke montage zorgt voor een gevoel van privacy en neemt weinig ruimte in. Kortom: effectieve zonwering met verrassend veel voordelen!

Uitvalschermen

Noord-West Interieurs biedt een uitgebreide en unieke collectie uitvalschermen van zes verschillende typen: de Rimini heeft een traditionele uitstraling, de Napoli is geschikt voor grote breedtes, de Mallorca is compact, de Florence heeft een zeer lange levensduur, de Palma is zeer stevig en de Markisolette is luxe en zeer geschikt voor hoge ramen. Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt tegen uw raam geplaatst, daarom is het niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. U geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten.

Markiezen

Markiezen bieden een uitstekende vorm van zonwering. De kapvormige schermen en dichte zijkanten zorgen ieder moment van de dag en bij iedere stand van de zon beschutting van zonnestralen en de bijkomende warmte. Maar daarmee is de charme van een markies maar half beschreven. De karakteristieke constructie en de daardoor opvallende doeken zijn een pracht voor het oog. Pure nostalgie!


Buitenzonwering nodig? Wij komen naar u toe!

Thuisservice

*Wij nemen stalen voor u mee

*U kiest  thuis het type, de kleur etc. 

*Wij meten in

*U ontvangt onze offerte per mail

 

KNIKARMSCHERMEN    |    VERANDAZONWERING   |    TERRASOVERKAPPINGEN    |    MARKIEZEN    |    SCREENS    |    HORREN

 

*vraag naar de actievoorwaarden in de winkel

03-uitval-sfeer2 03-uitval-sfeer2
elektr%20markiezen elektr%20markiezen
DepontiOverkapping1-Nebbiolo (6) DepontiOverkapping1-Nebbiolo (6)
Deponti Fiano (20) Deponti Fiano (20)
18-V280-Ipanema-Sfeerfoto 18-V280-Ipanema-Sfeerfoto