Little Greene bestaat uit 207 traditionele kleuren verf

De verfcollectie van Little Greene bestaat uit 207 traditionele en eigentijdse kleuren verf. U kunt de kleur die u zoekt vinden door de tinten te sorteren op alfabetische volgorde, van licht naar donker of op referentienummer. U kunt ook gebruik maken van de filters aan de linkerkant om uw selectie te verfijnen en de perfecte tint te vinden. Uiteraard kunt u ook selecteren op onze collectie; ’Colours of England’, ’Colour Scales’, ’Grey’, Blue’, ‘Pink’ of ‘Green’.

 

Witte verf van Little Greene is veelzijdig en kan overal in huis worden toegepast. Onze wit tinten geven een stralend effect en zorgen voor een lichte, frisse en moderne uitstraling. In een kamer vol kleuren zorgt witte muurverf, op bijvoorbeeld het plafond of het houtwerk, voor evenwicht en harmonie. Of u nou gaat voor een ivoor tint, zuiver wit of een koelere tint, u vindt het in onze uitgebreide verfcollectie.

 

WARME WITTE KLEUREN 

Wit is een verftint, die in bijna elk interieur wordt toegepast. Little Greene heeft een uitgebreid assortiment aan witte verf in haar assortiment. De warme witte verf van Little Greene kan goed worden toegepast op meubilair en vloeren. Deze witte kleuren zorgen voor een lichte, zwoele sfeer en een warm gevoel in uw interieur. Gebruik muurverf in witte tinten op bijvoorbeeld het plafond of het houtwerk en combineer deze met een andere neutrale kleur voor een evenwichtige look. Of kies juist voor een combinatie van kalkwit met een felle kleur voor een mooi contrast, zonder dat uw interieur te kleurrijk wordt.

 

KOELE WITTE KLEUREN

De koele witte verf van Little Greene past goed in een modern interieur. Wit kan erg goed gecombineerd worden met sterkere kleuren. Heeft u bijvoorbeeld witte muurverf gebruikt, combineer dit dan met een felle kleur voor een contrastrijk resultaat. De koele wittinten van Little Greene kunnen perfect gebruikt worden in combinatie met blauwe en groene tinten, om een kamer groter te doen lijken.

 

Bron: Little Greene

6 - Grey Teal-Marigold 6 - Grey Teal-Marigold
7 - Yellow Pink-Lamp Black 7 - Yellow Pink-Lamp Black
23. Sample Pot - 2014-2 23. Sample Pot - 2014-2
24. Colour Card - Pink & Reds 24. Colour Card - Pink & Reds
hicks_blue_detail hicks_blue_detail
Kitchen - Grey Kitchen - Grey
Lounge - Grey Lounge - Grey
little greene little greene