Privacy in de tuin

In de tuin wil jij gezellig kunnen zitten, zonder dat de buren elk moment van de dag mee kunnen genieten. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw tuin te voorzien van wat extra privacy. Of het nu gaat om het verminderen van de inkijk of het verminderen van gehorigheid, met onderstaande producten creëer jij een gezellige plek waar je urenlang kunt vertoeven.

Extra beschutting met glazen schuifwanden

Met schuifwanden en glaswanden kunnen je niet langer alleen in de de zomer van je tuin en terras genieten. Ook in de herfst en winter wil jij toch naar buiten? Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, Profiteer van extra beschutting door je (glazen) schuifwanden!

Vroeger in het jaar naar buiten met schuifwanden

Door schuifwanden toe te voegen aan je terrasoverkapping of lamellendak kun je ook op een frisse dag lekker op je terras genieten. Schuifwanden en glaswanden laten het daglicht binnen, en creëren een beschut plekje. Is het hartje zomer en wil je van het lichte briesje genieten? Dan schuif je de panelen gemakkelijk open. Met de beschutting van schuifwanden onder je terrasoverkapping of lamellendak maak jij nog vaker gebruik van deze heerlijke plek!

 

 

Bron: Verano

 

Inspiratie & Advies:

Noord-West Interieurs

 

02 V920-Riva sfeer 02 V920-Riva sfeer
03 V920-Riva sfeer 03 V920-Riva sfeer
Glaswand_Schuifwand_ Glaswand_Schuifwand_