Met uitvalschermen ben je de warmte de baas

Heb jij je familieleden uitgenodigd voor een etentje bij jou thuis vanavond? Soms kan het door de hitte erg warm worden in je woonkamer. Er zijn verschillende manieren om de temperatuur in je woning te reguleren. Uitvalschermen zijn hiervoor een goede oplossing!

Houd je woning koel met uitvalschermen

Door uitvalschermen voor je ramen te plaatsen kun jij in de zomer gemakkelijker de temperatuur in een ruimte reguleren. Wel zo prettig met zomers waarvan de temperaturen steeds hoger oplopen! Hierdoor hoeft de airco minder hard te werken en bespaar jij flink op de energierekening. 

Daarnaast kunnen zonnestralen zorgen voor verkleuring van jouw meubels. Met uitvalschermen behoren deze problemen tot het verleden.

Uitvalschermen

Het assortiment uitvalschermen bestaat uit standaard uitvoeringen zonder kast en cassette-uitvoeringen waarin het doek in gesloten stand beschermd is tegen invloeden van het weer. Met de keuze voor handbediening of elektrische bediening bepaal je eenvoudig het gebruikscomfort.

 

Meer info:

Uitvalscherm_Uitvalschermen_Store_à_projection_V155-Mallorca Uitvalscherm_Uitvalschermen_Store_à_projection_V155-Mallorca
Uitvalscherm_Uitvalschermen_Stores_à_projection_V155-Mallorca Uitvalscherm_Uitvalschermen_Stores_à_projection_V155-Mallorca
Uitvalschermen_Stores_à_projection_buitenzonwering Uitvalschermen_Stores_à_projection_buitenzonwering