Shutters- óók voor ramen met speciale vormen

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare louvers. De louvers zijn verkrijgbaar in 4 breedten en zijn met een bedieningslat verstelbaar naar boven én naar beneden, Kiest u voor het clearview systeem, dan zit het bedieningsmechanisme weggewerkt aan de achterzijde. De bediening doet u dan aan de louvers zelf.

Specials

Wehlton shutters zijn ook bijzonder geschikt voor ramen met speciale vormen zoals ronde ramen ,dakramen en draaikiepramen. Bovendien zijn ze uitstekend toepasbaar als kastenwand of roomdivider.

Clear-view

Bij clearview is het bedieningsmechanisme aan de zijkant van de lamellen bevestigd en moet u de lamellen met de hand openen en sluiten.

Brilliant-view

Binnen onze shutters collectie introduceren we vanaf heden de ‘Brilliant view’. Bij deze uitvoering is de bediening van de lamellen onzichtbaar, doordat het volledig geïntegreerd is in het houtwerk.

Elektrisch

Een opdekmotor die modulair kan worden toegepast bij diverse types. Kan zowel voor- als achteraf geïnstalleerd worden. Vergroot het bediengemak bij niet goed bereikbare ramen.

 

 

Bron: Wehlton

 

Inspiratie & Advies

Noord-West Interieurs

IMG_4787 IMG_4787
IMG_4570 IMG_4570
IMG_4636 IMG_4636
IMG_4655 IMG_4655
IMG_4754 IMG_4754
IMG_4838 IMG_4838