De voordelen van rolluiken

ingevoerd op 18-07-2018

Een veilig, stevig en inbraakvertragend pantser voor het raam, optimale isolatie en verduistering.

Aangenaam woonklimaat

Een aangenaam woonklimaat en huiselijk comfort, het is iets waar wij allemaal graag het hele jaar door van profiteren. Rolluiken bevorderen de temperatuur in jouw woning: in de winter blijft het heerlijk warm binnen en in de zomer houd je alle ruimtes koel. Dat heeft niet alleen een positieve uitwerking op je humeur, het is ook gunstig voor je portemonnee. Kortom: rolluiken zijn een echte aanwinst!

Een aanwinst in alle seizoenen

Rolluiken zijn in ieder seizoen een aanwinst waar je eindeloos van kan genieten. Rolluiken hebben namelijk een isolerende, inbraakvertragende, verduisterende en geluidswerende werking. Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor jouw raam. De lamellen van de rolluiken kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven doordat de lamellen onderling verbonden zijn. Rolluiken zijn ongevoelig voor stof en vocht. Gegarandeerd genieten van een duurzame oplossing!

Grote deuren en ramen

Heb jij extra grote ramen of deuren of misschien wel een winkel- of bedrijfspand? Dan is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor rolpoorten. Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grote oppervlakken af te sluiten. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk: bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen. 

 

Advies op maat

Neem voor een advies op maat contact op met

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

01 rolluik sfeer 01 rolluik sfeer
03 rolluik sfeer 03 rolluik sfeer