Arte-muurbekleding - De mooiste collecties verkrijgbaar bij Noord-West Interieurs

De doordachte ontwerpen – soms uitbundig, soms ingetogen – maken de muurbekleding van Arte een veelzijdig sfeerelement voor zowel residentiële als openbare en hospitality-toepassingen.

 

DESIGN & RESEARCH

Arte is voortdurend op zoek naar innovatieve productiemethoden en kwaliteitsvolle, verrassende materialen zonder hierbij de trends uit het oog te verliezen.
 

DUURZAAMHEID

Wereldwijd pronkt Arte met haar edgy, extravagante, klassieke of exclusieve look, maar je kan maar echt stralen als ook je binnenkant schoon is. Sinds haar oprichting in 1981 neemt Arte initiatieven op diverse vlakken opdat het verhaal achter de muurbekleding net zo mooi is als wat aan de muur te zien is.

 

SUNBURST

Een tot de verbeelding sprekende muurbekleding. Het is niet moeilijk om in dit panorama, gemaakt van een heel fijn laagje houtfineer, een rijzende zon te zien die zich stralend aan de hemel verheft.

 

GILDED HERITAGE
Geïnspireerd door bladgoud, verwijst dit schitterende dessin in metallic kleuren naar de glanzende materialen die in het naoorlogse Japan overal opduiken. Het refereert aan een erfgoed met een rijke, intrigerende geschiedenis.

 

Bron: Arte

Inspiratie & Advies Noord-West Interieurs

IMG_8820 IMG_8820
IMG_8818 IMG_8818
IMG_8823 IMG_8823
IMG_8817 IMG_8817
IMG_8819 IMG_8819