Energie besparen met zonwering van Noord-West Interieurs

Het regelen van het binnenklimaat is voor veel huishoudens een belangrijke kostenpost. Wanneer het lukt om effectief te besparen op energie zul je dat snel merken in je portemonnee. In de winter gaat er in een woning veel warmte verloren via de ramen. ’s Zomers zijn de ramen de plek waar de warmte je woning binnentreedt. Met zonwering bespaar je energie omdat je de isolatiewaarde van je ramen verbetert.

Energie besparen met raamdecoratie

Door het bekleden van jouw ramen met raamdecoratie kun je effectief energie besparen. Raamdecoratie creëert, net als buitenzonwering, een extra luchtspouw met een verbeterde isolatiewaarde van de ramen als gevolg. Raamdecoratie kan de isolatiewaarde van enkel glas tot wel 60% verhogen. Dit resulteert in een lagere energierekening!

Energie besparen met buitenzonwering

Zonwering aan de buitenzijde van de woning zoals rolluiken enritsscreens zorgen voor een effectieve manier van energiebesparing. Door de toevoeging van deze producten wordt er een extra luchtspouw gecreëerd, waardoor warmte jouw huis minder snel uit kan en koude lucht niet naar binnen komt. Gebruik je de producten op de juiste manier? Dan bespaar je energie in de winter en zomer.

 

Bron Verano

Informatie & Inspiratie: Noord-West Interieurs

IMG_7716 IMG_7716
IMG_7715 IMG_7715
IMG_7714 IMG_7714
IMG_7713 IMG_7713