LITTLE GREENE-INTELLIGENT PAINTS

In een traditionele verffabriek, aan de voet van de berg Snowdon in Noord-Wales, worden de verven van Little Greene met liefde vervaardigd middels de beste ingrediënten, slimme formuleringen en complexe kleurrecepten. De combinatie van rijke, prachtige kleuren en een hoge mate van duurzaamheid is representatief voor de ’Intelligent Paints’-familie: een reeks afwerkingen, die speciaal zijn ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen. De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet. 

Omdat deze verven op waterbasis zijn, drogen ze snel en zijn ze vrijwel geurloos. De ‘Intelligent Paints’ hebben een hoge dekking, waardoor deze efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen zijn. 

De Intelligent verven van Little Greene zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en volledig afwasbaar en vlekbestendig.

INTELLIGENT SATINWOOD (BINNEN)

Een watergedragen, satijnachtige houtverf geschikt voor het schilderen van keukenkasten, houten meubilair (bijvoorbeeld stoelen, tafels, kasten), houten sierlijsten en muren. Intelligent Satinwood is uiterst slijtvast en bestand tegen de vele stoten waaraan keukenkasten en houten meubels worden blootgesteld! Ideaal om aan te brengen en binnen twee uur droog. Het leven in huis kan hierdoor vrijwel ongestoord doorgaan. Intelligent Satinwood is tevens afwasbaar en reukarm en heeft een glansgraad van 30-35%.

INTELLIGENT ASP (ALL SURFACE PRIMER)

De eenvoudige toepassing op een breed scala aan verschillende oppervlakken en materialen, gecombineerd met een snelle twee uur durende droogtijd, maken van deze robuuste primer de ideale voorbereiding voor projecten die snel klaar moeten zijn. Met een lage glans van 5-8% is de primer verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

 

Attic II 104, Sky Blue 103 Attic II 104, Sky Blue 103
Boxington 84, Perennial Grey 245, Knightsbridge 215 - Detail Boxington 84, Perennial Grey 245, Knightsbridge 215 - Detail
Chimney Brick 247 - 1 Chimney Brick 247 - 1
Chimney Brick 247 - 2 Chimney Brick 247 - 2
Flint 236 - 1 Flint 236 - 1
Flint 236 - 2 Flint 236 - 2
Invisible Green 56 Invisible Green 56
Jack Black 119 - Bathroom Jack Black 119 - Bathroom