Verleng uw woning met een terrasoverkapping of buitenzonwering: vier de winter in de tuin

Persbericht

REGIO – Wat is leuker dan vanuit uw woning naar uw prachtig verlichte tuin kijken? In die zelfde tuin zitten! Niet alleen tijdens zwoele zomerse dagen, maar juist in de winter, waarin de tuin floreert in al haar eenvoud. Om de kou, of de felle zon, te trotseren, maakt u gebruikt van zonwering en terrasoverkappingen. Buiten zitten in eigen tuin is nog nooit zo leuk geweest.

Noord-West Interieurs is allround specialist op het gebied van woning en buitenwoninginterieur. Het bedrijf bestaat 21 jaar en heeft vestigingen in Hoorn, Broek op Langedijk, Schagen (Partners at Home) en Tuitjenhorn. In de showrooms, die variëren van 500 tot 1000 vierkante meter, staan alle producten met zorg opgesteld zodat u direct kunt zien of het iets voor u is. Denkt u aan een knikarmscherm, screens, rolluiken of markiezen?  De adviseurs van Noord-West interieurs helpen u met het maken van de juiste keuze.

Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteit, let het interieur bedrijf ook op de duurzaamheid van het materiaal, comfort en luxe. “We kunnen stellen dat de materialen die wij gebruiken duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn,’’ vertelt een van de eigenaren Marc Sleutel. Hij runt met zijn broer Jan-Kees de zaak sinds de oprichting in 1999. “Het schoonhouden van de zonwering verlengt de levensduur. Dus houd de zonwering goed schoon en u heeft de komende tijd veel plezier van uw zonwering. Op het gebied van comfort bieden wij de zonwering aan met elektrische afstandsbediening. Zodat het makkelijk te bedienen is. Wilt u buiten een boekje lezen, dan kunnen we ook geïntegreerd ledlicht in knikarmschermen leveren, Zo heeft u optimaal gemak van uw zonwering.”

“Om inspiratie op te doen, hebben wij onze showrooms met veel gevoel en zorg ingericht. De keuze is enorm, daarnaast hebben we tientallen kleur- en dessinstalen, zodat u de zonwering helemaal naar eigen kleurdesign op maat kunt laten maken en plaatsen. “

Ook op het gebied van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden kunt u terecht bij Noord-West Interieurs. Deze moderne overkappingen weren uitstekend de zon maar dienen tegelijkertijd ook als verlengstuk van de woning. Op de overkapping kunt u kiezen voor een elektrische zonwering. Met één simpele handeling door middel van een schakelaar of afstandsbediening wordt het scherm op de juiste positie ingesteld, precies zoals men wenst. Zo kan zonder moeite worden bepaald wanneer u graag de warmte binnen wilt hebben of juist wilt weren.

Noord-West Interieurs staat voor service, hoogwaardige kwaliteitsproducten en advies op maat. De adviseurs denken graag mee over uw wensen en wat past binnen uw budget. Weet u nog niet helemaal wat bij uw woning en tuin past, kom dan langs in een van de showrooms om inspiratie op te doen. Soms heeft u een bepaald beeld bij iets, wat misschien niet helemaal klopt. Of u heeft juist het hele plaatje al op uw netvlies staan, en wilt u direct geholpen worden met een plan van aanpak. Het kan allemaal bij Noord-West Interieurs. 

Noord-West Interieurs is in Tuitjenhorn gevestigd aan De Dijken 27. Telefoon: 0224-551367. In Broek op Langedijk (in pand Woonrijk) aan de Middelmoot 5. Telefoon: 0226-342076. In Schagen als Partners at Home aan De Witte Paal 300.

 

Redactie: Lenna, Rodi 

advertentiedzonwering2020NOVEMBER advertentiedzonwering2020NOVEMBER