Nubus® Shades-Een gloednieuwe eyecatcher in uw interieur

IJzersterk en nauwelijks gevoelig voor vocht, warmte en zonlicht.

SUNWAY® presenteert met trots haar unieke nieuwe collectie: Nubus® Shades. Nubus® Shades bestaan uit paneel- en rolgordijnen en zijn gemaakt van hoogwaardig en modern kunststof. Maak kennis met de nieuwe eyecatcher in uw interieur!

4 unieke structuren

Nubus® Shades zijn gemaakt van een combinatie van polyester en polypropyleen. Dit resulteert in een hoogwaardig en modern kunststof dat prachtig hangt en zorgt voor een mooie lichtfiltering. Nubus® Shades zijn leverbaar in 4 verschillende structuren: Cloud, Misty, Ice en Frost. Deze structuren hebben ieder hun eigen unieke uitstraling.

Alle structuren zijn leverbaar in wit. Misty, Ice en Frost zijn ook leverbaar in een mooie kleurenserie met serene naturellen en prachtige heldere kleuren als blauw, terra en geel. Daarnaast zijn er een vijftal tijdloze dessins.

Speel met kleuren en dessins

Kleur is bepalend voor sfeer en warmte in huis. Gaat u voor subtiel of kiest u liever een pittig kleuraccent voor uw Nubus® Shade? Ook met de dessins bent u vrij om naar hartenlust met kleur te variëren. Er zijn moderne geometrische patronen, maar er is ook een mooie natuurlijke print met takken.

Het is mogelijk om te kiezen voor een afwijkende baan in uw Nubus® rolgordijn of paneelgordijn. Ook kunt u een afwijkend paneel in uw paneelgordijn integreren. Dat kan een afwijkende kleur zijn, of een dessin. Er zijn talloze mogelijkheden om uw perfecte Nubus® Shade samen te stellen. Bekijk alle kleuren in de DigiStudio.

Nubus® Rolgordijnen

Het SUNWAY® Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar de perfecte finishing touch met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.

Nubus® paneelgordijn

De Nubus® paneelgordijnen zijn de perfecte raambekleding voor grote glaspartijen of schuifpuien. Ze geven uw interieur een prachtige moderne look & feel. Bovendien creëert u, door de grote variatie- en combinatiemogelijkheden in kleur, meteen uw eigen unieke sfeer. En wat dacht u van een paneelgordijnen als room divider? Een afgescheiden werkplek in uw woonkamer was nog nooit zo eenvoudig.

Nubus® paneelgordijnen zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen:

Een paneelgordijn met panelen in één kleur of dessin.

Een paneelgordijn met een horizontale baan in een afwijkende kleur of dessin.

Een paneelgordijn met één of meerdere panelen in een afwijkende kleur of dessin.

 

Bron: SUNWAY®

 

Inspiratie & Advies;

nubus-rolgordijn nubus-rolgordijn
nubus-shades nubus-shades