Onze bestseller, kies uw eigen uitstraling!

Bosco; Aluminium terrasoverkappingen

De Bosco is een aluminium terrasoverkapping met een zeer hoog afwerkingsniveau. Daarnaast biedt de Bosco een breed scala aan keuzes in de afwerking, zoals de afwerking van de gootlijst en de uitstraling van de staanders. U kunt de Bosco daardoor helemaal afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. Daarmee zorgt u voor een perfecte match met uw huis en tuin.

Optioneel kan de Bosco worden uitgebreid met diverse accessoires van Deponti zoals bijvoorbeeld glazen schuifwanden, LED verlichting en heaters. Kijk voor meer mogelijkheden op onze website.

De Bosco heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt en is daardoor het best verkochte model van Deponti. Het succes van de Bosco schuilt in de optimale keuzevrijheid die het product biedt op het gebied van uitstraling en mogelijkheden. Door ons modulaire systeem zijn de mogelijkheden met de Bosco dus oneindig te noemen waardoor er een passende oplossing is voor elke situatie en iedere stijl. Zo is deze overkapping bijvoorbeeld ook koppelbaar waardoor de Bosco oneindig kan worden verbreed. De opzet van de Bosco terrasoverkapping is flexibel en daardoor geschikt voor iedere buitensituatie.

 

Bron: Deponti

 

Inspiratie & Advies

 

 

DepontiOverkapping5-Bosco (1) DepontiOverkapping5-Bosco (1)
DepontiOverkapping5-Bosco (3) DepontiOverkapping5-Bosco (3)
DepontiOverkapping3-Bosco (6) DepontiOverkapping3-Bosco (6)
DepontiOverkapping3-Bosco (7) DepontiOverkapping3-Bosco (7)
DepontiOverkapping5-Bosco (5) DepontiOverkapping5-Bosco (5)