Verschillende montage mogelijkheden voor shutters

Voor ieder raam de juiste oplossing

Op zoek naar shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘recht raam’? Onze sfeervolle shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO standaard.

Er zijn verschillende opties voor het monteren van shutters. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Een JASNO dealer adviseert je over welke montagewijze bij jou thuis de beste is:

Op het kozijn: bij deze montage wordt de shutter direct op het kozijn bevestigd.

Binnen de muuropening: de montagelat wordt aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen).

Met een R-frame: montage binnen de muuropening met een R-frame is ideaal bij oneffenheden als de raamopening geen rechte hoek heeft.

Op de muur: als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur worden gemonteerd. Ook met deze montage kun je een zeer fraai resultaat krijgen.

 

 

Meer info:

dscf7514_kopieren_-_website_inspiratie dscf7514_kopieren_-_website_inspiratie
dscf7588_kopieren_-_website_inspiratie dscf7588_kopieren_-_website_inspiratie
JASNO shutters  serre JASNO shutters serre
JASNO shutters Amsterdam 9 JASNO shutters Amsterdam 9
JASNO shutters LaSuite (6) JASNO shutters LaSuite (6)
partners at home palm shutters2 partners at home palm shutters2
jasno_blinds_wit_badkamer_breed_raam_2 jasno_blinds_wit_badkamer_breed_raam_2