Nieuwe collectie behang van Arte

ingevoerd op 26-04-2019

Deze muurbekleding heeft de authentieke look van zacht, luxueus leder, compleet met haar natuurlijke nuances en onregelmatigheden. De details van handgestikt leder dragen bij tot de realistische uitstraling van dit verfijnde behang. Het gebruik van extra zware vinyl was essentieel voor het bekomen van de realistische textuur en het gevoel van echt leder.

Alma & Campo
Twee varianten met de authentieke look van zacht, luxueus leder, compleet met haar natuurlijke nuances en onregelmatigheden. De details van handgestikt leder dragen bij tot de realistische uitstraling van dit verfijnde behang.

Plaza
Een speelse variant op Alma. In dit dessin zijn verschillende kleuren verwerkt tot een ritmisch patroon. De kleurencombinatie maakt van dit behang een echte eyecatcher, terwijl de consequente herhaling ervoor zorgt dat het geheel niet te druk wordt. De afwisseling van de kleuren geeft de suggestie van een vlechtwerk.

Cosma
Een geometrisch patroon dat nooit gaat vervelen, omdat je er steeds nieuwe vormen in ontdekt. Binnen één stikvorm vind je verschillende meetkundige vlakken, op een speelse manier door elkaar gebruikt.

Odeon
Een inspirerend patroon met heldere, uitgesproken vormen, een spanningsveld tussen blokken cirkels. Net als het dessin Cosma is het gebaseerd op het functionele en uitgepuurde design uit de Bauhaus periode.

 

Advies & Inspiratie:

Partners at Home

Witte Paal 300

Schagen

Alma1-YXZY Alma1-YXZY
Alma3-QY77 Alma3-QY77
Campo2-9NDJ Campo2-9NDJ
Campo3-5YE6 Campo3-5YE6
Odeon2-63XV Odeon2-63XV
Plaza1-DZKD Plaza1-DZKD
Plaza2-NC1R Plaza2-NC1R