Donkergroen; Sigma trendkleur van 2019

Breng de natuur naar binnen

Kiest u voor een neutraal interieur of wilt u juist out-of-the box denken? Met de trendkleur van 2019 kan het allemaal! Quiet Clearing is een donkergroene kleur die rust en kalmte uitstraalt en de natuur moeiteloos naar binnen haalt.
Het internationale team van kleurexperts heeft tijdens de jaarlijkse Voice of Colour-bijeenkomst Quiet Clearing uitgeroepen tot ‘Kleur van het jaar 2019’. Deze kleur is levendig en aards en is de perfect luxe basistint voor elk interieur.

Breng de natuur naar binnen
Haal de kracht van de natuur naar binnen en ban de hectiek uit het drukke leven van vandaag. Met de kleur van het jaar kunt u de rust van de natuur ervaren. Het is over met de zachte pasteltinten, volg de hedendaagse trend en kies voor een diepe warme kleur.

 

Kleur van het jaar in uw interieur
Donkere kleuren zoals Quiet Clearing zorgen voor warmte en rust in een interieur. Bovendien geeft het een knus gevoel in een ruimte. Wilt u uw klant helpen met maken van een harmonieuze kleurcombinatie? Gebruik dan het 60-30-10 principe. Met dit principe kan u bijvoorbeeld Quiet Clearing als hoofdkleur toepassen of juist als accentkleur. Het kan allemaal met deze veelzijdige groene kleur. Bekijk hoe het 60-30-10 principe werkt >

‘Quiet Clearing is een donkere groene kleur die de eigenschappen heeft om als een neutrale tint over te komen, maar intens genoeg is om als nuancekleur toe te passen

 

 

Bron: Sigma

 

 

Meer info:
 

kvhj2 kvhj2