VERBOUWEN: JIJ OP VAKANTIE en de kaboutertjes doen het werk

Advertorial in het Lifestyle magazine Maggs

’Er zijn mensen die dit inderdaad doen, ’bevestigt Pieter Vink van Partners at Home bovenstaand scenario. ’ze geven ons de sleutel en wij pakken dan alles aan. Dat telefoonnummer is wel handig om bij onvoorziene omstandigheden te kunnen overleggen Maar vaak blijft dat tot een minimum beperkt” 

Hoe dat werkt begrijp je als je door de zaak loopt. Het samenwerkingsverband van Jac Vink schilder- en glasbedrijf (opgericht in 1974 door de vader van de  twee huidige eigenaren Pieter en Jaap) en Noord-West Interieurs (opgericht in  1995 door Marc en Jan-Kees Sleutel) le­vert een compleet beeld op. 

Wij hadden een schilder- en glasbedrijf en zij deden in interieurs dus we werk­ten al veel samen; vertelt Jaap. ’ Toen de recessie losbarstte, hebben we gekeken hoe we die met elkaar het hoofd konden bieden en het sleutelwoord was ontzor­gen. We vulden elkaar al perfect aan. En door de handen ineen te slaan en samen een pand te betrekken, drukten we nu ook de overheadkosten. Dat was in 2012. Dus waar overal om ons heen zaken fail­liet gingen, daar begonnen wij juist: Aanvankelijk bood Partners at Home een compleet assortiment, maar tame­lijk basic en zonder veel vernieuwende producten.  ’Inmiddels hebben we de mooiste mer­ken en producten in huis” gaat Pieter verder.’

”Ook qua advies zijn we met onze  zes stylisten veel sterker geworden. We hebben in de loop van de tijd al zoveel prachtige ontwerpen van hen gerealiseerd!’  En dan spreekt hij over zowel het inrich­ten van zelfgebouwde droomhuizen, complete make-overs van bestaande huizen en modelwoningen van project­ontwikkelaars. als van kantoorpanden, restaurants en winkels.   ’Maar,’ benadrukt Pieter, We worden ook heel blij als we een doe-het-zelver kun­nen helpen of als een moeder met haar 17-jarige zoon iets voor zijn kamer komt uitzoeken en ze samen heel gelukkig de winkel uitgaan.”

 

Partners at Home in Schagen maakt het sprookje waar. Samen spreken ze met jou  Je wensen en ideeën door, stellen op basis daarvan een moodboard samen en komen met suggesties om het nog mooier te maken. Meer dan het afgeven van je telefoon­nummer is daarna eigenlijk niet nodig.

Partners-at-home2 Partners-at-home2