Tretford tapijt. IJzersterke vloerbedekkingen in 64 kleuren.

Ideaal voor op de trap

Kleur, structuur en natuur. Dat is Tretford tapijt. IJzersterke vloerbedekkingen in 64 kleuren, gemaakt met natuurlijke grondstoffen zoals Kasjmir geitenhaar en zuiver scheerwol.

Stijlvol en slijtvast

Onbeklede trappen zijn vaak glad en dus gevaarlijk. Het stroeve oppervlak van tapijt maakt de kans op uitglijden kleiner en het gebruik van de trap daarom veiliger. Trap Tapijt dempt bovendien het geluid van het lopen op de trap.
Onze sterke tapijtbanen en –tegels voor trap en gang combineren de voordelen van Kasjmir geitenhaar met de degelijkheid van polyamide en zijn in wel 40 kleuren toe te passen. Door kleuren en dessins te combineren, kunt u prachtige overgangen naar de overloop en hal creëren.

Tapijt heeft het in de hal en gang vaak zwaar te verduren omdat er veel wordt gelopen. Bovendien wordt vooral bij de voor- en achterdeur nogal wat vuil naar binnen gelopen. Hal en gang vragen dus om tapijt dat geschikt is voor zwaar gebruik en tapijt met kwetsbare kleuren is in deze ruimten niet aan te raden. Om inloop van vuil te verminderen, is het verstandig om een rooster of schoonloop-/inloopmat bij de voor- en achterdeur te leggen.

 

Meer info:

 

Naamlooskopieqwe Naamlooskopieqwe
Naamlooswqdkopie Naamlooswqdkopie