Een uitgebreid assortiment verfmerken voor binnen en buiten!

Nu op diverse verven vanaf 20%-25% korting*.

Partners at Home verkoopt een uitgebreid assortiment verfmerken van topkwaliteit; Sikkens, Trimital, Wijzonol, Koopmans, Pure en Little Greene. Het verschil tussen deze verven en die van de bouwmarkt heeft vooral met kwaliteit te maken. De levensduur van de verf is twee keer zo lang. De prijs ligt daarom ook vaak iets hoger, echter per saldo bent u goedkoper uit. U hoeft tenslotte minder vaak te schilderen.

Profiteer mee van onze inkoop

Voor het schilderwerk van kozijnen, deuren en de betimmering van uw woning koopt Partners at Home een selectie verven in die onze schilders gebruiken voor onze schilderprojecten. Alleen duurzame en professionele verfmerken worden door ons ingekocht, met een lange levensduur die oploopt van 5 tot 9 jaar. De verf mengen wij op maat,  in nagenoeg alle kleuren. Partners at Home koopt voor ons schildersbedrijf groot in en daar kunt u van meeprofiteren. Nu op diverse verven vanaf 20%-25% korting*.

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden!

 

Wij adviseren u graag over binnen- en buitenverf, beits, diverse verfmaterialen, schildertechnieken en interieurstijlen.
 

Witte Paal 300 Schagen

0224 213554

 

Webshop:

Alpha_Projecttex_10L Alpha_Projecttex_10L
rezisto_mat rezisto_mat
Rubbol_AZ_500ml Rubbol_AZ_500ml
Rubbol_SB_500ml Rubbol_SB_500ml
rubolxd_high_gloss rubolxd_high_gloss
Sikkens_Rubbol_EPS_Plus_kopie Sikkens_Rubbol_EPS_Plus_kopie