Laminaat: betaalbare kwaliteit!

ingevoerd op 15-12-2017

Laminaat is jarenlang genieten dankzij het duurzame en slijtbestendige karakter.  Partners at Home heeft een enorme collectie en dus de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een laminaat vloer voor elke kamer, zelfs voor de badkamer!

Quick-Step clicksysteem

Een laminaat vloer plaatsen is eenvoudig dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic clicksysteem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, werkt  snel en is zeer stevig.  Plaatsing is kinderspel, zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer. 

Met laminaat is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan zich niet vastzetten door het verzegelde oppervlak. Laminaat is daarnaast spatbestendig, het biedt uitstekende bescherming tegen bijvoorbeeld gemorste drankjes.

De Quick-Step laminaatvloeren van Partners at Home verbleken niet bij een normale blootstelling aan (zon)licht. Geen zorgen dus voor kleurverschillen op de vloer bij het verplaatsen van meubels. Door de toplaag is uw laminaat vloer bovendien krasbestendig en wel 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan vloeren zonder een ‘scratch guard’ toplaag.

 

“Nog meer weten over onze uitgebreide collectie laminaat en alle voordelen van deze duurzame vloerkeuze? Kom dan voor een flinke dosis inspiratie en vloeradvies op maat langs in één van onze vestigingen. Wij adviseren u graag.

139_org 139_org
140_org 140_org
141_org 141_org